Ostetaan romukultaa ja kaikkia kultaesineitä. Ostetaan kultasormuksia ja kultaketjuja.

Ostamme kultaa, sekä rikkinäiset että ehjät kultaesineet, joiden arvioinnissa Suomen Ostokulta käyttää vain Inspectan tarkastamia tarkkuusvaakoja.

 
Suomen Ostokulta on Oy Yellow Funds Capital AG:n tarjoama kullanostopalvelu. Suomen Ostokulta tunnetaan luotettavana, nopeana ja turvallisena kullan ostajana. Myyntiin kelpaavat sekä rikkinäiset että ehjät kultaesineet, joiden arvioinnissa Suomen Ostokulta käyttää vain Inspectan tarkastamia tarkkuusvaakoja. Hinta päivitetään kultapörssissä (London Gold Fixing) kahdesti päivässä. Rahat maksetaan tilille jo saman päivän aikana, kun esineet on saapuneet ja ne on analysoitu!
 
Ostamme-vaihdamme-kultaa-normal.jpg

Suomen Ostokullan asiakaspalvelu on ammattitaitoista ja liikkeeseen voi olla yhteydessä kello 08.00-22.00. Suomen Ostokulta vastaa puheluihin ja sähköposteihin vuoden jokaisena päivänä.
 
Palvelu pähkinänkuoressa Tilaa ilmainen Ostokultakuori™ (verkossa, tekstiviestillä, soittamalla) Lähetä kultaesineesi Suomen Ostokultaan saamassasi Ostokultakuoressa™. Lähetys on vakuutettu aina 500 € saakka. 
 
 
Suomen Ostokulta arvioi kultaesineittesi arvon päivän kurssin mukaan. Saat maksun tilillesi 24 tunnin sisällä arvioinnista Et osta sikaa säkissä – omilla sivuilla näet kuvan punnituksesta ja kullan arvon. Sinulla on kolme päivää aikaa peruuttaa kauppa.