Cardu leimapassi -tuote on ainoa laatuaan Suomessa!

Sunduka Oy, (jonka tuotemerkki Cardu on) on n. 25 henkilöä työllistävä kotimaisessa omistuksessa oleva suomalainen ohjelmistoyritys, joka toimii Helsingissä ja Oulussa. Cardulla on satoja asiakkaita isoista kauppaketjuista pieniin yksityisyrittäjiin.

Cardu-leimapassi.jpg

Cardun digitaalinen leimapassi tuote on ainoa laatuaan Suomessa ja on otettu erittäin hyvin vastaan asiakasrajapinnassa. Sen edut ovat helppo ymmärtää ja käyttöönotto tapahtuu webissä noin kolmessa minuutissa.

Cardu leimapassilla kerätään ostoista leimoja, ja tarpeeksi leimoja kerättyään kuluttaja saa jonkin edun. Ostokynnyksen madaltamiseksi yrityksille on tarjolla ensin 30 päivän ilmainen, täysin sitoumukseton kokeilu "FreeTrial".

Trial tarkoittaa käytännössä leimapassin ja käyttäjätilin luomista verkkosivuilla, ja se kestää noin 3 minuuttia, eikä vaadi mitään IT asennuksia tai taitoja.

Cardu-mobiilileimapassi.jpg

Yrityksesi luo leimapassin verkkopalvelussa ja saat ohjeet samantien sähköpostilla kuinka ottaa leimapassi käyttöön toimipaikassa.

Käytännössä passin leimaus tapahtuu siten, että lataat liikkeessä Cardu-sovelluksen älypuhelimelleesi ja leimaat leimapassin liikkeessä näyttämällä matkapuhelinta yrittäjän hallussa olevalle Qr-koodille (”leimasin”), jonka yrityksesi on saanut aloitussähköpostissa. Keskeisimpiä ryhmiä ovat parturi-kampaamot, kauneushoitolat, kahvilat, ravintolat, liikuntapaikat, hierojat ja lähes kaikki pienet palveluyritykset.

Kokeile Cardua jo tänään!